Festivalul național de fotografie online „Instantanee‟ a ajuns la cea de-a doua ediție

Festivalul național de fotografie online „Instantanee‟ a ajuns la cea de-a doua ediție

Îți place să imortalizezi tot ce-i mai frumos în jurul tău? Atunci poți fi exact omul pe care Asociația „Viitorul sună bine‟ caută să-l premieze în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului național de fotografie online „Instantanee‟. Președinta asociației, Diana Bratosin, spune că acest festival „îşi propune descoperirea şi punerea în valoare a producţiilor de fotografie a căror tematică este emoţia pură (portrete bunici, copii, familie, etc) şi a producţiilor de fotografie cu tematică etnografică şi tematică-fotografie peisaj, având ca scop principal cercetarea, promovarea şi valorificarea specificului cultural etnografic local şi naţional. Fie că este vorba de mediul rural sau urban, fotografiile reprezintă o abordare sinceră a unei Românii aflată în plină transformare‟.

Concursul se va desfășura în perioada 15 martie-15 aprilie 2023 și este „deschis tuturor participanților din România‟. Fiecare concurent va putea înscrie în concurs cel mult 3 fotografii pe care le va trimite la această adresă de e-mail: office@asociatiaviitorulsunabine.ro. Rezultatele vor fi afișate pe data de 16 aprilie 2023, iar marele premiu, în valoare de 500 de lei, va fi oferit de DATA IMPEX SRL Focșani. Mult succes tuturor!

Pentru mai multe informații despre concurs, puteți accesa link-ul următor: https://www.asociatiaviitorulsunabine.ro/festival-national-de-fotografie-online-instantanee-2023/.

Formularul de înscriere este disponibil aici: https://www.asociatiaviitorulsunabine.ro/formular-inscriere-festival-national-online-de-fotografie-instantanee/.

Sursa: https://www.monitoruldevrancea.ro/2023/03/16/festivalul-national-de-fotografie-online-instantanee-a-ajuns-la-cea-de-a-doua-editie/

Share this post