Despre noi

ASOCIATIA VIITORUL SUNĂ BINE Încurajarea tinerilorPromovare mediaPregătirea copiilor

Deși suntem inca la început de drum , cu resurse financiare limitate, fără un spațiu generos, unde să ne putem desfășura activitatea, cu finanțare proprie, de cele mai multe ori și donații din partea oamenilor de bine am reușit să avem câteva activitati notabile.

Doar împreună putem crea o lume mai bună, putem susține și premia performanță, pentru mulți copii care trebuie să aibă aceleași posibilități, drepturi, visuri mărețe, resurse, că toți ceilalți.

Scopul asociației îl constituie, în condițiile legii:

1. Promovarea, susținerea și integrarea persoanelor cu abilități speciale, defavorizate sau nevoiașe, indiferent de vârstă din România, la toate nivelurile vieții comunitare: social, cultural, profesional, educațional, etc., prin prezentarea și identificarea intereselor acestora;

2. Sprijinirea și promovarea activităților cultural- artistice, muzical coregrafice, pentru copii și tineri, fără discriminări de orice natură;

3. Sprijinirea financiară a copiilor/ tinerilor talentați, în vederea dezvoltării artistice personale şi colaborarea cu instituţii private şi publice, în acest sens.

ASOCIATIA” VIITORUL SUNA BINE”
CIF: 44151706
SEDIUL: COM POPESTI, STR. ABEABOERU PETRE NR 62
CONT IBAN: RO18BTRLRONCRT0591509601, deschis la Banca Transilvania, sucursala Focsani, Vrancea

Asociația se constituie sub formă unei persoane juridice române de drept privat, fără scop lucrativ și apolitică, funcționarea ei fiind reglementată de Ordonanță Guvernului nr. 26/2000, împreună cu celelalte prevederi ale legislației române precum și cu prevederile statutului acesteia.